fbpx

Terug en sterker dan ooit

Het is eindelijk tijd om weer terug te komen op het digitale toneel! Ik heb jullie allemaal op afstand gevolgd en het was fijn om te zien dat we digitaal verbonden kunnen zijn, zelfs als we ver van elkaar af zijn en elkaar niet persoonlijk kennen, kunnen we toch samenkomen. Dat is het mooie van de moderne technologie en het internet – het brengt ons dichter bij elkaar, zelfs in moeilijke tijden, zoals met de pandemie. Toen de wereld op slot ging en mensen gedwongen werden thuis te blijven, bood internet de oplossing om te communiceren op afstand. Dankbaar ?

Maar goed, waar was ik gebleven? Oh ja, zoals sommigen van jullie weten, ben ik een tijdje afwezig geweest vanwege ziekte. Maar ik heb de tijd ook gebruikt om na te denken en te reflecteren over mijn leven. Je weet hoe het gaat, soms moet het leven je even stoppen en je wakker schudden om te laten zien wat er echt toe doet. Het was tijd voor mij om door de rollercoaster te gaan, om mezelf goed door elkaar te schudden en te kijken wat ik wel en niet nodig had in mijn leven. Ik heb alles opnieuw geordend en ingericht, zodat mijn rugzak weer opgeruimd en goed gevuld is voor mijn verdere reis.

Het was echt een bijzondere tijd, met hoogte- en dieptepunten. Soms waren de dingen die naar boven kwamen uit de beerput niet zo leuk, maar als je er oog in oog mee kan staan, is er altijd wel een mooie geschenk in te vinden. En al die geschenken maken je uiteindelijk completer.

En als kers op de taart heb ik mezelf ook nog verrijkt met twee opleidingen én trainingen, waardoor ik nu mijn proces kan delen met anderen. Ik ben nog steeds aan het empoweren, zoals voorheen, maar wel vanuit een nieuwe invalshoek.

En nu kijk ik ernaar uit om weer online actief te zijn en jullie te inspireren met alles wat ik heb geleerd van voorheen en alle nieuwe dingen die mijn leven hebben verrijkt. Ik beloof jullie dat ik jullie niet ga spammen met een eindeloze stroom aan selfies (alhoewel, wie weet? ?), maar ik zal mijn best doen om jullie te inspireren met mijn verhaal en veel meer.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en het delen van deze bijzondere tijd met mij. Wil je meer weten over mijn avonturen en nieuwe inzichten?
Bezoek mijn YouTube-kanaal praten over – YouTube  (binnenkort nieuwe video’s!) en website www.pratenover.org  (op dit moment under construction). Je kunt mij ook volgen via Facebook (pratenover) en Instagram (pratenover2021). Hier zal ik mijn ervaringen en kennis delen over het empoweren van jezelf en anderen. Ik kijk er naar uit om met jullie te verbinden en samen te groeien. Tot snel!