fbpx

Rouw en verliesverwerking

Verlies verwerken is als een reis met onbekende wegen, vol met ups en downs. Het kan moeilijk zijn, soms zelfs overweldigend. Maar onthoud dit: het is helemaal ok√© om je verdrietig, boos of verward te voelen. Iedereen bewandelt zijn eigen pad door rouw, en er is geen vaste ‘juiste’ manier om het te doen.

Laten we eens kijken naar die reis. Eerst hebben we ontkenning, waarin we ons verlies nog niet helemaal onder ogen willen zien. Dan volgt een achtbaan van emoties – boosheid, verdriet, angst. We onderhandelen met de realiteit, proberen het te begrijpen. Soms voelt het als een duik in een diepe put van depressie en verdriet. Maar dan, langzaam maar zeker, komt acceptatie. Het punt waarop we voorzichtig naar de toekomst durven kijken.

Geen rouwproces is hetzelfde; het is net zo uniek als jij bent. Het vergt tijd, geduld en begrip. En als je het gevoel hebt dat je wat extra begeleiding kunt gebruiken op deze reis, sta ik hier voor je. Als gids in verliesverwerking heb ik al vele mensen geholpen op dit pad. Samen kunnen we jouw verlies verwerken en manieren vinden om met hernieuwde kracht vooruit te kijken.

Twijfel niet om me te bereiken als je vragen hebt of als je gewoon een luisterend oor nodig hebt. Samen kunnen we bouwen aan de weg naar herstel en hoop.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.